Scroll To Top
  • Praxis für Health Care Novum2
 
 
Proces-en beslagrecht advocaten Rotterdam

Tijdig actie nemen kan het verschil maken

Advocaten

ERVAREN IN ROTTERDAM

IJsseldijk Van Cappelle Advocaten legt zich met name toe op het arbeidsrecht, ontslagrecht, contractenrecht, huurrecht, bankrecht en bouwrecht.

mr. Antoinette M. van Cappelle

mr. Antoinette van Cappelle

+31 10 440 3250
+31 6 2622 2192

meer informatie

mr. Jan Willem T.M. IJsseldijk

mr. Jan Willem IJsseldijk

+31 10 413 9070
+31 6 5161 0274

meer informatie

Secretariaat

Gabriela Trogrlic

Gabriela Trogrlic

+31 10 440 3250 /+ 31 10 413 9070

meer informatie

mr. Antoinette M. van Cappelle

mr. Antoinette van Cappelle

+31 10 440 3250
+31 6 2622 2192

‘Tijdens mijn stagetijd in de maritieme (‘natte’) praktijk is mij verteld dat de overhemden in Rotterdam met opgestroopte mouwen worden verkocht. Kijk, in die sfeer voel ik mij thuis’.

MR. ANTOINETTE VAN CAPPELLE

Antoinette (1989 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Leiden) is specialist in het arbeidsrecht. Na haar studentenstage bij Nauta Dutilh in Rotterdam heeft zij op dat kantoor bijna tien jaar met veel plezier gewerkt als advocaat – achtereenvolgens op de secties Transportrecht, Europees recht/Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht.

In 1999 is Antoinette haar eigen kantoor gestart en heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht met het behalen van de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) in 2001. 

Ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en particulieren behoren tot haar cliënten.

Begeleiding van werkgevers of werknemers bij individuele of collectieve ontslagen, concurrentiebedingen en het opstellen of becommentariëren van arbeidscontracten, maar ook advisering op de achtergrond ter voorkoming van geschillen hierover zijn onderdeel van haar dagelijkse werkzaamheden.

Naast het arbeids- en ontslagrecht houdt Antoinette zich ook al jaren bezig met beroepsaansprakelijkheidszaken in opdracht van verzekeraars en hun verzekerden; hier gaat het dan om mogelijke beroepsfouten in arbeidsrechtelijke zaken, waarvoor advocaten of juridisch medewerkers worden aangesproken. Ook heeft zij ruime ervaring in zaken waarbij bedrijfsartsen en arbodiensten aansprakelijk worden gesteld. 

Antoinette heeft twee jaar gefungeerd als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant. Deze ervaring neemt zij mee in de advisering van haar cliënten.

Als specialist in het arbeids- en ontslagrecht is Antoinette lid van de specialisatieverenigingen VRAA (Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten) en VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

mr. Jan Willem T.M. IJsseldijk

mr. Jan Willem IJsseldijk

+31 10 413 9070
+31 6 5161 0274

MR. JAN WILLEM IJSSELDIJK

Jan Willem IJsseldijk is in 1992 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is sinds 1993 advocaat en staat sindsdien tal van Nederlandse en buitenlandse bedrijven bij op diverse vakgebieden.

Tijdens zijn studie was hij onder meer vier jaar werkzaam bij de vakgroep fiscaal recht van de Juridische Faculteit, was hij werkzaam bij Ernst & Young (EY), en doorliep hij een stage bij het advocatenkantoor Nauta Dutilh.

Naast het werk als advocaat is Jan Willem 8 jaar voorzitter geweest van de klachtencommissie van een ziekenhuis en heeft hij diverse bestuursfuncties bekleed bij diverse verenigingen en stichtingen.
Jan Willem is lid van de Rotaryclub Rhoon-Barendrecht, de Rotterdam Running Ambassadors (RRA), de WTC business Club, de Vliegclub Rotterdam (VCR) en de vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA).

Zijn expertise ligt onder meer op het terrein van het arbeidsrecht, het procesrecht, het bouwrecht, het bankrecht en het algemene civiele contracten recht waar ondernemers dagelijks mee te maken kunnen hebben zoals bijvoorbeeld met betrekking tot agentuur- en distributieovereenkomsten. Een snelle pragmatische aanpak van zaken staat hierbij altijd voorop.

Gabriela Trogrlic

Gabriela Trogrlic

+31 10 440 3250 /+ 31 10 413 9070

GABRIELA TROGRLIC

Gabriela Trogrlic is 19 jaar oud en studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij zit momenteel in haar tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid.

Naast haar studie zorgt Gabriela bij PIJVC voor de nodige secretariële en administratieve dienstverlening.